Dificultades del lenguaje en los trastornos del desarrollo. Vol. III

Dificultades del lenguaje en los trastornos del desarrollo. Vol. III

Factores de riesgo y dificultades comórbidas

Eva Aguilar-Mediavilla, Alfonso Igualada (eds.)

Col·lecció: Manuales
Número: 631

Dades del llibre

ISBN: 9788491805373
Publicació: 05/2019
Idioma: Castellà
Format: Rústica
Nombre de pàgines: 240
Mida: 15.5 x 23.5 cm
26.00 €

Lliurament: 10 dies laborables

ISBN: 9788491805397
Publicació: 11/2019
Idioma: Castellà
Format: EPUB
8.49 €
ISBN: 9788491805380
Publicació: 06/2019
Idioma: Castellà
Format: PDF
26.00 €

Sinopsi

El tercer volumen de esta obra recoge una actualización de las investigaciones sobre las patologías del desarrollo que, siguiendo el proyecto CATALISE, no descartan un trastorno primario del lenguaje.  Por un lado, se presentan los principales factores de riesgo, socioemocionales y prematuridad de las dificultades del lenguaje. Por otro, los trastornos del neurodesarrollo que pueden presentar dificultades comórbidas el trastorno del desarrollo del lenguaje o al trastorno específico del lenguaje: los trastornos del aprendizaje y de las funciones ejecutivas.

Autoria

Eva Aguilar-Mediavilla
Autor

Doctora en Psicologia, logopeda i professora a la Universitat de les Illes Balears (UIB). Ostenta els càrrecs de coordinadora acadèmica del doctorat d’Educació, directora de l’Especialista Universitari en Audició i Llenguatge, directora de l’Institut de Recerca i Innovació Educativa (UIB), a més de secretària acadèmica de l’Associació Internacionalper a l’Estudi de l’Adquisició del Llenguatge (AEAL). És investigadora principal del grup de recerca I + DEL: Investigació, Desenvolupament, Educació i Llenguatge de l’Institut de Recerca i Innovació Educativa (IRIE). Les seves investigacions se centren en l’adquisició del llenguatge, les dificultats del llenguatge, el bilingüisme i la fonologia. És autora de diversos articles en publicacions internacionals d’impacte, a més de diversos llibres, capítols de llibres, proves d’avaluació, articles i treballs en congressos nacionals i internacionals.

ORCID:  0000-0003-0286-6572
Universitat:  UIB

Alfonso Igualada (eds.)
Autor

Diplomado en Logopedia por la Universitat de València, máster en Fonética y fonología por el CSIC-UIMP, máster en Lingüística general y aplicada, y doctorado en Ciencias del Lenguaje por la Universitat Pompeu Fabra. Actualmente es profesor titular de los estudios de Psicología y Educación de la UOC, donde dirige el grado de Logopedia e imparte docencia en el máster de Dificultades del aprendizaje y trastornos del lenguaje

Universitat:  https://www.uoc.edu/webs/aigualada/ES/curriculum/

Taula de continguts

Llibres relacionats