Qui som

Les nostres col·leccions parlen de nosaltres

A l’Editorial UOC estem orgullosos de tenir un catàleg viu de mes de 4.400 obres (1.800 en format físic i 2.600 en format digital) i que els nostres autors publiquin amb nosaltres. Aquest és el repte d’un editor: congregar el talent per a proporcionar les millors obres als lectors. En el nostre cas, es tracta de manuals universitaris per als estudiants, llibres de divulgació i llibres d’assaig i recerca per als professors, amb gran presència temàtica de la comunicació perquè aquest àmbit, avui, és el motor del nostre món.

A l’Editorial UOC ens encanten els canvis que la societat de la informació està produint en el món editorial. Noves possibilitats s’obren perquè als lectors cada cop els sigui més fàcil accedir als coneixements que posem a la seva disposició a les nostres obres. Per aquest motiu l’Editorial UOC ha estat capdavantera a introduir nous formats en els llibres digitals, i seguim experimentant i innovant perquè sabem que el món del llibre viu en un canvi constant.

A partir del 2009, l’Editorial UOC se centra en la publicació de llibres de comunicació, psicologia, ciències de l’educació i tecnologia. Fruit d’aquesta especialització, hem entrat a formar part de les vint millors editorials en comunicació dins del rànquing d’editorials acadèmiques SPI 2014. A més, també publiquem, en col·laboració amb altres universitats espanyoles i estrangeres, col·leccions com «Atlántica» i «Media Literacy», i darrerament, la col·lecció «Reportajes 360º», que dóna sortida a temes actuals, tractats amb rigor per prestigiosos reporters i professionals de la comunicació.

L'equip de l'editorial