Qui som

 

A la Fundació per a la Universitat Oberta de Catalunya (d'ara en endavant, Editorial UOC) ens complau posar a la vostra disposició un catàleg viu de més de 4.900 obres (1.600 en format físic i 3.300 en format digital) i que els nostres autors publiquin amb nosaltres. Aquest és el repte d’un editor: congregar el talent per proporcionar les millors obres als lectors. En el nostre cas, es tracta de manuals universitaris per als estudiants, llibres de divulgació i llibres d’assaig i recerca per als professors, amb gran presència temàtica de la comunicació perquè aquest àmbit, avui, és el motor del nostre món.

A l’Editorial UOC som conscients dels canvis que la societat de la informació està produint en el món dels llibres i publicacions. Noves possibilitats s’obren perquè als lectors cada cop els sigui més fàcil accedir als coneixements que posem a la seva disposició a les nostres obres. Per aquest motiu el nostre segell editorial ha estat capdavanter a introduir nous formats en els llibres digitals, i seguim experimentant i innovant perquè sabem que el món del llibre viu en una evolució constant.

Les nostres col·leccions parlen de nosaltres

L’Editorial UOC se centra en la publicació de llibres de comunicació i educació, a banda de llibres de psicologia i tecnologia, entre d'altres. Fruit d’aquesta especialització, hem entrat a formar part de les set millors editorials en comunicació   dins del rànquing d’editorials acadèmiques SPI 2018.

 

Consell assessor de l'Editorial UOC

 
Funció:

Assessora la UOC en matèria d'estratègia editorial

 
Composició: 

Presidència: Dr. Josep A. Planell, rector de la UOC

Vicepresidència: Dra. Pastora Martínez Samper, vicerectora de Globalització i Cooperació de la UOC

Manuel Gil, consultor espeialitzat en investigació de mercats del sector editorial.

Dra. Elea Giménez Toledo, directora del Grup d'Investigació sobre el Llibre Acadèmic (ÍLIA) del Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC)

Dra. María Isabel Cabrera García, presidenta de la Unió d'Editorials Universitàries Espanyoles i professora de la Universitat de Granada

Dra. Kathy Matilla, consultora internacional en Estratègies de Management, Relacions Públiques i Comunicació Corporativa

Dra. Teresa Guasch, directora dels Estudis de Psicologia i Ciències de l'Educació de la UOC

Dr. Jordi Sánchez Navarro, director dels Estudis de Ciències de la Informació i de la Comunicació de la UOC

Lluís Rius, director de Comunicació de la UOC

Dr. Lluís Pastor, director acadèmic de l'Editorial UOC

Ciro Llueca, director executiu de l'Editorial UOC