Emprendre en temps de crisi

Emprendre en temps de crisi

Cap a les noves xarxes de generació de valor

Ana Isabel Jiménez-Zarco, Àngels Fitó Bertran, David Castillo Merino, Ivan Soler Ramos, Joan Torrent i Sellens, Laura Lamolla Cristiansen, Mónica Cerdán Chiscano, Pilar Ficapal Cusí

Col·lecció: Manuals
Número: 201

Dades del llibre

ISBN: 9788490298404
Publicació: 11/2012
Idioma: Català
Format: Rústica
Nombre de pàgines: 302
Mida: 17.0 x 24.0 cm
26.00 €

Lliurament: 10 dies laborables

ISBN: 9788490641927
Publicació: 05/2014
Idioma: Català
Format: EPUB
9.99 €
ISBN: 9788490299463
Publicació: 04/2013
Idioma: Català
Format: PDF
26.00 €

Sinopsi

Estan preparades l'emprenedoria i les micro, petites i mitjanes empreses (MPIMES) catalanes per competir en el nou món global que basa la competitivitat en el coneixement? Ha canviat alguna cosa en el món de les MPIMES que ens faci pensar que podran articular la transformació i el futur de la nostra economia i la nostra societat? O, al contrari, ¿són una espècie social en perill d'extinció? Aquestes són algunes de les preguntes que han inspirat aquest llibre. A partir d'una recerca sobre les empreses catalanes creades en temps de crisi, aquest llibre analitza els determinants i els resultats de l'emprenedoria innovadora i el seu procés de generació de valor en xarxa. Els resultats ens confirmen bones notícies perquè, tot i la crisi, l'economia catalana amplia la seva base emprenedora innovadora, millora el seu procés de generació de valor i evoluciona cap a una xarxa de negocis. Tot un signe d'optimisme per al futur.

Autoria

Ana Isabel Jiménez-Zarco
Autor

Profesora agregada de Innovación y Marketing en la UOC, e investigadora del grupo de investigación consolidado I2TIC. Asimismo, es profesora asociada en ICADE BS, y Visiting Researcher en las universidades de East Anglia y Brighton. Doctora en Ciencias Económicas y Empresariales por la Universidad de Castilla-La Mancha, y posgrado en Construcción de Modelos en Ecología y Gestión de Recursos Naturales por la Universitat Politècnica de Catalunya. Es evaluadora del Programa Marie Skłodowska-Curie Actions Innovative Training Networks de la Unión Europea, y también evaluadora de la Agencia Nacional de Evaluación y Prospectiva, en el área de innovación empresarial e innovación social. Autora de más de setenta artículos en revistas de ámbito nacional e internacional.

ORCID:  https://orcid.org/0000-0002-8980-6814
Universitat:  https://web.comillas.edu/profesor/ajimenezz

Llibres relacionats