Notícies

Per Sant Jordi, descobreix els clàssics i novetats literàries de l'Editorial UOC


Per Sant Jordi, descobreix els clàssics i novetats literàries de l'Editorial UOC

22/04/2024

En un dia tan especial com la diada de Sant Jordi a Catalunya, l'Editorial UOC es complau a presentar una selecció de llibres que captivaran tant als amants dels clàssics com als qui busquen les últimes novetats.

Sota el lema "Clàssics que inspiren i novetats que captiven", l'Editorial UOC celebra aquesta jornada tan emblemàtica amb una proposta única de cinc llibres que mostren la diversitat i riquesa del panorama editorial actual:

1. Donar temps ala vida. L'art de viure en plenitud: Aquesta obra és fruit d’una llarga experiència en formació i dinàmica de grups dins del camp del creixement personal. Neix del convenciment que el temps és vida i la nostra vida, un període per aprendre a estimar i a «fer-nos» persones. Els autors, Jaume Soler i M. Mercè Conangla, han pres el temps com a pretext per plantejar un ventall de qüestions, interrogants, visions i propostes alternatives sobre la vida i la recerca individual de sentit.

2. Una paraula val més que mil imatges. Copywriting per persuadir les audiències: Jordi Caballé May ens explica què és el copywriting o la redacció publicitària, els seus principis, les funcions del redactor, el procés de conceptualització, el poder de l’storytelling per plasmar bones històries, i el paper de l’humor per captar l’atenció.

3. La conquesta de l’ortografia. Com l'infant aprèn l'ortografia: El llibre ofereix una profunda visió sociohistòrica sobre el concepte d’escriptura, abordant els diversos sistemes d’escriptura i la transició cap a l’escriptura alfabètica. Aquesta anàlisi es complementa amb un detallat estudi sobre la detecció fonemàtica, l’exposició de perfils fonològics i la presentació de quadres de correspondències de la llengua catalana.

4. Invertir enfelicitat. Psicologia i coaching aplicats a la felicitat: L’obra és una constant invitació a invertir en felicitat, a comprometre's amb la satisfacció profunda, la positivitat i el benestar. I sí, el llibre de Mireia Cabero Jounou ofereix un ampli ventall de propostes per assolir-ho.

5. Mestres de l’entrevista: L’autor Antoni d'Armengol, ens presenta un manual d’autoajuda i creixement personal que ofereix una visió del gènere periodístic de l’entrevista a partir de dotze reconeguts professionals del món del periodisme i la comunicació. Esdeveniments de la vida quotidiana i el dia a dia dels professionals esdevenen el centre d’aquesta obra.


Cada llibre ha estat seleccionat amb l’objectiu d’oferir una experiència única de lectura, abordant temes que van des de la tecnologia fins a la migració, passant per la creativitat i el periodisme.

Convidem a tots els nostres lectors i lectores a submergir-se en un Sant Jordi ple de descobertes. Podeu trobar els vostres clàssics i novetats preferides navegant per la nostra web www.editorialuoc.com!


Veure el vídeo de Sant Jordi 2024 a les nostres xarxes socials.

Feliç Sant Jordi!