Serveis editorials

Pensant en les grans i petites empreses del sector, a l'Editorial UOC disposem dels recursos necessaris per transformar qualsevol encàrrec en un producte preparat per imprimir i comercialitzar, ja sigui en format tradicional (paper) o en nous formats (digital, audiovisual, apps mòbils, etc.).

A més a més, t’ajudem i assessorem en el desenvolupament del teu projecte aportant-hi la nostra experiència i coneixement, i potenciant aquells aspectes que més t’interessen. Ens cenyim sempre als terminis d’entrega que requereix el teu negoci. Per a fer-ho possible, comptem amb professionals entusiastes i col·laboradors de confiança, coneixedors de l’ofici i el funcionament actual del sector, que es posaran al servei del teu projecte editorial per transformar-lo en allò que vulguis que sigui.

  • Redacció.
  • Correcció ortotipogràfica i d’estil.
  • Edició i millora de textos.
  • Traducció i adaptació de continguts.
  • Adaptació de formats, transformació de continguts per a la creació de nous formats.
  • Edició gràfica: disseny i maquetació en format paper i digital.
  • Revisió i correcció de proves compaginades.
  • Gestió del procés editorial: coordinació i direcció del projecte.

Vols publicar la teva obra amb Editorial UOC?

A l’Editorial UOC publiquem assaigs, guies, manuals, memòries, projectes o treballs de final de grau garantint-te la màxima qualitat, tenint cura de tot el procés editorial de principi a fi, assessorant-te en tot moment i, per descomptat, sempre vetllant pels teus drets com a autora o autor.

T’interessa publicar amb el nostre segell editorial? Visita la secció Publica amb nosaltres i descobreix el nostre procediment i totes les facilitats de producció, comercialització i promoció que podem oferir per a la teva obra.

Editorial UOC és un dels segells editorials universitaris més ben valorats actualment pel baròmetre del CSIC (Consejo Superior de Investigaciones Científicas).

 

Necessites algun dels nostres serveis d'edició i comercialització editorial (packager)?

Escriu-nos a ediuoc@uoc.edu, explica’ns el servei editorial que requereix el teu projecte i el nostre equip contactarà amb tu per a facilitar-te un pressupost i assessorar-te en tot allò que necessitis.