La comunicació en els espais virtuals

La comunicació en els espais virtuals

Enfocaments i experiències de formació en línia.

Christine Appel, Cristóbal Suárez Guerrero, Iolanda Garcia González, Jesús Martínez Marín, Joe Hopkins, Marc Romero Carbonell, Montse Guitert Catasús, Santi Caballé Llobet

Col·lecció: UOC Innova
Número: 4

Dades del llibre

ISBN: 9788497886345
Publicació: 10/2012
Idioma: Català
Format: Rústica
Nombre de pàgines: 202
Mida: 17.0 x 24.0 cm
23.00 €

Lliurament: 10 dies laborables

ISBN: 9788490299036
Publicació: 06/2013
Idioma: Català
Format: PDF
23.00 €

Sinopsi

La comunicació ha estat sempre al nucli de l'activitat educativa. Tant és així que seria possible definir els enfocaments i les tendències pedagògiques atenent als models comunicatius que s'hi apliquen. Com es distribueix els continguts formatius? Com es transmeten les pautes o les orientacions? Com es relacionen els diferents agents en el procés d'ensenyament i aprenentatge? Com modifiquen el coneixement o en construeixen de nou? Com el comparteixen? De fet, podríem continuar formulant més i més preguntes al voltant de l'activitat educativa i en cap d'elles seria possible obviar l'acte comunicatiu. El desenvolupament de la xarxa permet als professionals de l'educació unes condicions molt favorables per a l'aplicació de metodologies que situïn l'aprenentatge obert i col·laboratiu al nucli de l'activitat formativa, utilitzant tota mena d'eines, entorns i aplicacions com a suport per a l'aplicació de les tecnologies digitals. En aquest llibre, diversos docents i experts de l'àmbit de la formació en línia posen a l'abast dels lectors i lectores les seves experiències, visions i reflexions al voltant de la comunicació en espais virtuals.

Autoria

Jesús Martínez Marín
Autor

Jefe del Área de Gestión del Conocimiento e Innovación del Centro de Estudios Jurídicos y Formación Especializada del Departamento de Justicia (Generalitat de Catalunya). Psicólogo y Máster en Sociedad de la Información y el Conocimiento y en Alta Función Directiva. Impulsor del programa «Compartim» sobre creación y gestión del conocimiento.

Universitat:  https://www.ctranspa.webs.upv.es/val/escuela-verano-2019-val/jesus-martinez-val/
Empresa:  https://jesusmartinezmarin.org/